SPOR Haber Girişi : 22 Nisan 2014 10:38

GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR:

GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR:
Eyüpspor'un Eski Başkanlarından Muammer TORUN basın açıklaması yaparak Eyüp Spor da birliğini beraberliğin sağlanarak sportif başarının kazanılması gerektiğinin altını çizdi.
Bu kulup 1919 yılından beri var.Çok değerli Büyüklerimiz ve arkadaşlarımız yararlı hizmetler yapmışlardır.Bu arada aramızdan ayrılıp hakkın rahmetine kavuşan tüm Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri için Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.

1919-1995 arasında futbol ve amatör şubelerin başarılı hizmetleri ve şampiyonluklar tarihi gerçekler olup,kimse göz ardı yapamaz. Bu hizmeti yapan arkadaşlarımız,kendi şahsi imkanlarını kullanmışlardır.Bu gerçekler Eyüp Halkı tarafından bilinmektedir.Ayrıca Eyüpspor tarihinde de bu husus kayıtlıdır.

1995 Yılından itibaren Eyüpsporumuzun bütün yükünü çeken Sayın Ahmet Genç'e öncelikle teşekkür edilmelidir,ediliyordur .Kimse aksine bir şey düşünemez.Son dönemde, Sayın İsmail Kavuncu'nun da; gerek stadın yenilenmesi, gerekse takıma desteği 2010 yılı sonuna kadar bizzat biliyorum,yardımları ve destekleri inkar edilemez.Ancak, 2011 ve sonrasını pek bilmiyorum.Onuda temsilen Yönetim kurullarında görev alan arkadaşlarımız açıklamalıdırlar.

Yeni seçilen ve Eyüp Lisesi Mezunu ve aynı zamanda Eyüpsporu seven,çok iyi şeyleri yapacağını tahmin ettiğim Başkanımız Sayın Remzi Aydın'danda geç kalınmadan bir şeyleri yapmasını bekliyorum.

Unutulmamalıdır ki,Eyüpspor ,ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşudur.Ve Hz..Halid ve Eyüp Camii ve etrafındaki Sahabeler ,Osmanlı Padişahı Sultan Reşat ve Sadrazamlar'dan sonra en büyük sivil toplumu olup, Eyüp İlçesinin ve Belediyemizin misyonudur. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.