GENEL Haber Girişi : 04 Haziran 2016 16:00

GÜNDEM GRUP’DAN KADIKÖY’DE BEYAZ SARAY

GÜNDEM GRUP’DAN KADIKÖY’DE BEYAZ SARAY
Gündem Grup Kadıköy’de tamamladığı Beyaz Saray Apartman’ın tanıtım lansmanını RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlığı ile beraber verdiği kokteyl ile yaptı.

Kokteyle Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı Murat Babayiğit, başkan yardımcısı Methi Demirbaş ve bir çok davetli katıldı.

Eyüp sınırları dışına Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sultangazi’de bin dairenin üzerinde inşaat yapan Gündem Grup İstanbul’un değişik ilçelerinde projeler yürütüyor.

Bu projelerden biri de Kadıköy’de yapılan 21 dairelik Beyaz Saray Apartmanı oldu.

21 Daire olarak yapılan apartmanın bir çok dairesi satılmış durumda. Diğer daireleri de RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlığı aracılığı ile satışa sunan Gündem Grup 26 yıldır inşaat sektörünün içinde faaliyet gösteriyor

Gündem Grup Yönetim Kurulu Başkanı Edip Ant tanıtım lansmanında yaptığı konuşmada “ Eyüp’te başladığımız müteahhitlik serüvenimiz bu gün Kadıköy’de de sürdürüyoruz. Burada yaptığımız inşaatın arsası bize aitti. Güzel bir mimari çalışma yaparak bölgenin en güzel apartmanlarından birini yaptık. Faaliyetlerimiz Eyüp’te olduğu gibi İstanbul’un farklı ilçelerinde sürecektir” dedi.

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve aynı zamanda  Gündem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ant yapılan apartmanın mimari olarak Kadıköy’e renk kattığını ifade etti.

Hüseyin Ant “ 1990 Yılından bu yana inşaat yapıyoruz. Şu ana kadar yapmış olduğumuz daire saysı bin daireyi geçmiştir. Bin aileyi ev sahibi yaptık. İstanbul’da sadece Eyüp’te değil bir çok ilçede konut yaptık. Bu gün Kadıköy’de yaptığımız apartmanın lansanını yapıyoruz. Aile şirketi olmamıza rağmen profesyonel çalışmanın faydasını görüyoruz. Bu apartmanımızı bu gün RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlığı ile satışa sunuyoruz. Şirket olarak yakın zamanda Kadıköy’de ve Eyüp’te ikiyüz dairelik projelere başlayacağız. Hedefimiz kaliteli konut üretmektir” dedi.

Tanıtım lansmanına katılan davetliler yapılan apartmanda daireleri gezerek teras katında adalar manzarası karşısında ikramlardan tattılar.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.