GENEL Haber Girişi : 14 Şubat 2017 12:58

GÜNDEM GRUP’TAN KAHVALTI

GÜNDEM GRUP’TAN KAHVALTI
Eyüp Müteahhitler Derneği üyesi Gündem Grup her ay düzenlenen Eyüp Müteahhitler Derneği kahvaltısının bu ki ev sahipliğini yaptı.

Sarıyer Rumeli Kavağında yapılan kahvaltıya Eyüp Müteahhitler Derneği üyeleri ve bölgede faaliyet gösteren yapı denetim firma sahipleri katıldı.

Gündem Grup Yönetim Kurulu Başkanı Edip Ant’ın hoşgeldin konuşması ile başlayan kahvaltı Günden Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Eyüp Müteahhitler Derneği yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ant’ın konuşması ile devam etti. Hüseyin Ant konuşmasında “Saygıdeğer Emüder Ailesi öncelikle hoşgeldiniz.Gündem Grup olarak olarak sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bilindiği gibi Emüder Ailesi 2,5 yıl once kuruldu.Daha çok genç olmasına ragmen bir çok alanda faaliyetlerde bulunarak önemli bir kurum haline geldi. Genç ve yetişkin brim başkanları ile mimar , mühendis ve yapı denetimcileri ile ilçemize yeni değerler katıyor.Gelecek dönemlerde Eyüp’ün mimarisinin ilçemize yakışan modern yaşam alanları yaratmaya gayret ediyoruz. Katılımız için herkese teşekkür şahsım ve Emüder oalrak teşekkü ederim “ dedi.

Kahvaltı hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.