GENEL Haber Girişi : 25 Temmuz 2015 11:56

GÜZELTEPE MAHALLE MUHTARI DARP EDİLDİ

GÜZELTEPE MAHALLE MUHTARI DARP EDİLDİ
CHP Eyüp Meclis Üyesi Murat Çelik’in mahallenin tek sosyal alanı Güzeltepe Parkına yapmak istediği çay bahçesi mahallede kavgaya neden oldu.Mahalle Muhtarı Haydar Penez darp edildi.

Eyüp Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Murat Çelik’in başkanı ve işletmecisi olduğu hası saha tesislerinin yanına yapılmak istenen “Çay bahçesi toplantısı” kavgaya dönüştü.

Mahalle sakinlerinin büyük çoğunluğunun parkın doğal havasını bozacağı endişesi ile karşı çıktığı “Çay bahçesi toplantısı “gergin başladı.

Çay bahçesi inşaatına karşı çıkan  mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri toplantıda yapılan inşaata karşı çıkma nedenlerini anlatırken yaşanan gerginlik sözlü ve yumruklu kavgaya dönüştü.

Mahalle muhtarı Haydar Penez çeşitli yerlerinden darp edildi.

Eyüp Devlet Hastanesi’ne kaldırılın muhtara 4 günlük iş göremez raporu verildi.

Konu ile görüştüğümüz Muhtar Haydar Penez “ Yapılan toplantıda 400 kişi vardı. Mahalle sakinlerinin büyük çoğunluğu yeşil alanın ranta açılmasına karşıydı. Orada oylama yapılacaktı. Bir anda ortam karıştı. Karışan ortamda  darp edildim. Beni darp edenleri kalabalıktan görmedim bile. Biz mahallemizi bu tip rant sahasına dönüştürmeyeceğiz. Oraya çivi bile çakılamaz. Eğer belediye vatandaşa hizmet etmek istiyorsa mevcut yerin altına sosyal tesis yapar. Birilerine de rant kazandırmaz” dedi

Yapılacak olan çay bahçesi’nin işletmeciliğini yapacak olan CHP’li meclis üyesi Murat Çelik çay bahçesinin inşaatının durdurulmasına tepki gösterdi.Olaylar esnasında Murat Çelik Emek Partisi ilçe yöneticisi Neslihan Kar'a  saldırıda bulundu.

Belediye yetkilileri ise temelini atmaya çalıştığı çay bahçesini inşaatını gelen tepkiler nedeni ile durdurdu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.