GENEL Haber Girişi : 05 Şubat 2016 21:41

Haber Eyüp yine birinci

Haber Eyüp yine birinci
Yayın hayatına başladığı günden beri bağımsız ilkeli doğru haber anlayışını kendine rehber edinen www.habereyup.com internet sitesi ocak ayında sayfa gösterim rekoru kırdı.

Google analytics verileri ayda 461,859 sayfa gösterimi ile Haber Eyüp’ü İstanbul’da en fazla takip edilen yerel haber siteleri arasına girdi.

Sosyal medyada https://www.facebook.com/haber.eyup/ beğen sayfası haftalık 70 bine yakın kullanıcı ile iletişim sağladı.

Haber Eyüp Yayın Yönetmeni Cengiz Oylum yaptığı açıklamada “  Haber Eyüp’ün bu başarısında Eyüplülerin katkısının önemini çok büyük. İzlediğimiz yayın politikası haberlerimizin sunuş biçimi ile Eyüplüler tarafından takdir edilmemiz bizi mutlu ediyor. Haber Eyüp bu başarısını İstanbul geneline taşıması öncelikli hedefimizdir. İlçemizin adını taşıdığımızın bilinci ile haberler yapıyoruz. Bir çok alanda olduğu gibi ilçemizin adını habercilik anlamında tüm İstanbul’a duyurmak istiyoruz. Hedefimiz İstanbul’da yerel haber siteleri arasında ilk üç haber sitesi arasına girmektir ” dedi.

www.habereyup.com alexsa verilerinde de Türkiye’de toplam internet siteleri arasında ilk on bin arasında yer alıyor. Dünyada ise tüm internet siteleri arasında ilk beşyüz binde yer almaktadır

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.