EKONOMİ Haber Girişi : 26 Ocak 2012 13:28

Harcanan Paralara Yazık

Harcanan Paralara Yazık
Fahri Korutürk caddesinde yenilenerek değiştirilen zemin taşları kırılıyor.
Fahri Korutürk caddesinde yenilenerek değiştirilen zemin taşları kırılıyor. Eyüp Belediyesi fen işleri müdürlüğü kırılan taşları değiştiriyor. MHP Eyüp Belediye Meclis Üyesi Kamil Yıldız yol yenileme çalışmaları sırasında verdiği soru önergesi ile tekrar gündeme geldi. 

MHP Eyüp Belediye Meclis Üyesi Kamil Yıldız 02-01-2011 tarihinde yazılı olarak verdiği soru önergesinde Fahri Korutürk Caddesinde yapılmakta olan yenileme çalışmalarında kullanılan taşların ince ve dayanıksız olduğunu yüklenici firmaya ödeme yapılmadan bu yanlıştan dönülmesi gereğinin altını çizmişti.

Önergesine aldığı cevapta ise taşların bazalt ve doğal taşlar olduğun, yüksek sertlik derecesine sahip taşların kullanıldığı belediye yetkililerince yazılı olarak cevaplandı.

Konunun takipçisi olan MHP Eyüp Belediye Meclis Üyesi Kamil Yıldız yaptığı açıklamada ?Cadde yenilenirken biz bu projeyi onaylamadık. Yapılan çalışmaya o zamanda karşıydık. Şimdi görüyorum ki harcanan paralar boşa harcanmış. Fahri Korutürk Caddesi kalbura döndü. Her gün taşlar kırılıyor. Ve belediye her gün taş değiştiriyor. Yüklenici firma iş teslimini yapmış. Parasını almış gitmiş. Bu yapılan çalışmaların parasını Eyüplüler olarak bizden yeniden ödüyoruz? dedi.