GÜNDEM Haber Girişi : 03 Ağustos 2016 11:16

Hasdal ve Maltepe kışlaları taşınıyor

Hasdal ve Maltepe kışlaları taşınıyor
Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup Toplantısı’nda konuştu. Başbakan Yıldırım, "Tankların çıktığı kışlaları şehir dışına taşıyoruz'' dedi.

'MALTEPE VE HASDAL KIŞLALARI ÇORLU VE TRAKYA’YA GİDECEK'

Tankların çıktığı kışlaları şehir dışına taşıyoruz. İstanbul’da Maltepe ve Hasdal kışlası Çorlu ve Trakya’ya gidecek. Böylece şehir merkezinde tankın işi olmayacak. Ne işi var tankın şehir içinde?

Tehdit şehir içinde değil sınırlardadır. Bütün birikimimizi sınır bölgelerine taşıyacağız. Ülkemizin dış tehditlere karşı güvenliğini sağlayacağız.Kimin ne dediği umurumuzda değil. Önemli olan Türk milletinin ne dediğidir.

Bizim ordumuzu felç etmek istediler. Mikropları ayırarak bürokrasiyi temizliyoruz. Siyasetten provokatörleri ayıklıyoruz. Ekonomideki parazitleri ortadan kaldırıyoruz.

FETÖ’nün kardeş örgütü PKK haince saldırılarına devam ediyor. Ama onlar da başarılı olamayacak. FETÖ’ye nasıl milletle beraber gereğini yaptıysak PKK’yı da bu ülkenin sorunu olmaktan çıkartacağız.İçindeki FETÖ üyelerini temizlemiş bir emniyet teşkilatı bir TSK terörle mücadelede çok daha etkin sonuçlar alacaktır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.