SPOR Haber Girişi : 14 Ekim 2011 17:49

Hedef Galibiyet

Hedef Galibiyet
2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden semtimizin onuru Eyüp Spor, son iki haftayı galibiyetle kapatarak 8 puanla 4. sıraya yükseldi.
2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden semtimizin onuru Eyüp Spor, son iki haftayı galibiyetle kapatarak 8 puanla 4. sıraya yükseldi. Bu hafta deplasmanda Körfez Spor?la oynayacak olan Eyüp Spor?un hedefi galibiyet.

Eyüp Spor Futbol Şube Sorumlusu Habip Sever, takımdaki son gelişmeleri sitemizle paylaştı.

Geçen hafta oynanan Adıyaman Spor Maçını Nasıl Değerlendiriyorsunuz?
Adıyaman Spor karşısında çok iyi bir müsabaka ortaya çıkardık. Çok Gol kaçırdık. Goller gecikince takım stres yaşadı. Zemin yağmurdan dolayı çok ağırdı. Futbol oynamaya müsait değildi. Buna rağmen birçok gol pozisyonu bulabildik. Ve galip geldik. Cezalı olmamızdan kaynaklı olarak seyircisiz maça çıkıyoruz. Bayan seyircilerin maçımıza ilgisi yoğun. Türbünde bayan taraftarlarımız çok güzel bir ambiyans oluşturuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu haftaki körfez deplasmanına isterlerse araba kaldırabiliriz.

Bu Hafta Oynayacağımız Körfez Maçı için Takım Hazır mı?
Körfez maçına takım hazır. Sakatlarımız iyileşti. Her hangi bir sorunuz yok. Taraftarımız ile beraber maça gideceğiz. Hedefimiz mutlak galibiyet. İki maçtır yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz.Murat Şahin ve Ali Cansun`un form grafiği artıyor.Önümüzdeki haftalarda takıma önemli katıkıları olacaktır. Takımda moraller yüksek. Teknik Direktörümüz Turan Özyazanlar takımı çok iyi hazırladı. Takım ilk haftaların rehavetini üzerinden atıyor. Hedefimiz şampiyonluk. Bank Asya ligine çıkıp taraftarımızı ve semtimizin insanlarının yüzünü güldürmektir. Bunun için tüm yöneticilerimiz ve futbolcularımız özveri ile çalışıyor. Hepsine teşekkür ediyorum.

Eklemek İstedikleriniz Var mı?
 Sitenizi ilgiyle takıp ediyoruz. Sağolun