GENEL Haber Girişi : 03 Ocak 2023 09:54

İBB GAVUZOĞLU YAŞLI BAKIM EVİ PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİNDE  EMEL BİLENOĞLUNA TEŞEKKÜR

İBB GAVUZOĞLU YAŞLI BAKIM EVİ PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİNDE  EMEL BİLENOĞLUNA TEŞEKKÜR
Emel Bilenoğlu Eyüpsultan için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

2019 Yerel seçimlerini kıl payı farkla kaybeden Emel Bilenoğlu “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el kalmayacak “anlayışı ile Eyüpsultan’da çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Emel Bilenoğlu Ağaçlı Mahallesi’nde Gavuzoğlu Vakfı ile İBB arasında uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğü Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için  yaptığı çalışmalarla Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Ekrem İmamoğlu’nun teşekkürünü aldı. 

 


Mülkiyeti Gavuzoğlu Vakfı’na ait olan arsayı  Gavuzoğlu vakfı ve İBB ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda Eyüpsultan’a kazandıran Emel Bilenoğlu bu çalışması ile Eyüpsultan’a bir huzur evi kazandırmış oldu.

 

 

İBB Sağlık Dairesi Başkanlığı İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü tarafından projelendirilen, kapsamlı ve bütünleyici bir hizmet anlayışıyla, 119 sakine hizmet verecek Dr. Mustafa Kemal Gavuzoğlu ve Bedriye Gavuzoğlu Vakfı Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli atıldı.

 

 

Temel atma töreni, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamooğlu, İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanları, Milletvekilleri, Muhtarlar ve diğer siyasi parti yöneticileri’nin katılımları ile gerçekleştirildi.

 


Emel Bilenoğlu Ağaçlı Yaşlı Bakımevi temel atma töreninde teşekkür plaketi aldı. 

 

 


EMEL Bilenoğlu yaptığı açıklamada  “Mülkiyeti Gavuzoğlu vakfına ait olan ve yıllardır atıl durumda olan bu yeri İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda sn Bedriye Gavuzoğlu’nun da yıllardır hayalini kurduğu ama kimseye güvenip arazisini teslim edemediği, ancak Sn başkanımıza  partimize ve bizlere olan güveni sonucunda onayı ile huzur evi yapmasına karar verildi. Ne mutlu ki bugün temelini attık. Bu projede bizleri sürekli destekleyen Ağaçlı Mahalle Muhtarımız Sayın Cemil Yiğit Hekimoğlu’na ve değerli yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Çok teşekkür ederim”