GENEL Haber Girişi : 07 Mart 2022 12:16

İRFAN TUTACAK’TAN 8 MART KUTLAMA MESAJI

İRFAN TUTACAK’TAN 8 MART KUTLAMA MESAJI
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Tutacak Mesajı’nda ; “Kadın emekçi, kadın doktor, öğretmen, avukat ama hepsinden öte toplumun inşasını gerçekleştiren kişidir. Demokratik, gelişmiş ve refah içinde yaşayan bir toplum için sadece 8 Mart değil her günün Kadınlar için özel olduğunun bilinciyle hareket etmeliyiz .

 

Tüm kadınların güçlendirilmesi, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk ve bunun gibi alanlarda eşit fırsatlar ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları amacıyla ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor. Tabi ki bunlarla tüm kadınların sorunları çözülmüş olmayacak. Ama attığımız adımlarla örnek olup, daha çok kadına ulaşılmasına vesile oluyoruz.

 

Mevcut kadın projelerimizi geliştirerek, yeni farklı ve özgün projelerle daha çok kadına ulaşmak, hayatlarına dokunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

Bu vesileyle güzel ülkemizde ve dünya üzerindeki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor; kadınların, çocukların, hayvanların şiddetten uzak insanlığa ve vicdana uygun şartlarda, mutlu bir dünyada yaşamaları temennisiyle saygılarımı sunuyorum.”