GENEL Haber Girişi : 31 Ocak 2016 21:48

İŞADAMI EMİN ATMACA’YA PLAKET

İŞADAMI EMİN ATMACA’YA PLAKET
Akdoğu İşadamları Derneği Başkanı ve bölgemizin ilk müteahhitlerinden Emin Atmaca’ya kısa adı EMÜDER olan Eyüp Müteahhitler Birliği plaket verdi.

EMÜDER’in hafta sonu Alibeyköy Sosyal Tesislerinde çözüm ortaklarına verdiği kahvaltıda derneğin kuruluş çalışmalarına gösterdiği  ilgiden dolayı işadamlarına plaket sunuldu.

Akdoğu İşadamları Derneği Başkanı ve bölgemizin ilk müteahhitlerinden Emin Atmaca’ya plaketini dernek başkanı Murat Babayiğit verdi.

Babayiğit plaket sunumunda yaptığı konuşmada “  Bölgemizin önemli müteahhitlerinden olan Emin Atmaca’ya bu plaketi derneğimiz adına vermekten onur duyuyorum. Kendisi bölgemizin kalkınmasına yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalar hepimiz için örnek teşkil ediyor. İş dünyasının dışında sportif ve sosyal yardım konusunda kendisini örnek alıyoruz” dedi.

Akdoğu İşadamları Derneği Başkanı Emin Atmaca da plaket töreninde “  Beni bu plakete değer gördüğünüz için teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz çalışmaları yakından izliyorum. Bölgemizin yeniden inşasında önemli rol düşen müteahhitlik kurumunu bir çatı altında toplayıp kalite standartları oluşturmanızı canı gönülden destekliyorum. Hepimiz meslektaşız EMÜDER çatısı altında birleşerek bölgemizin ihtiyacı olan yaşanabilir kaliteli konutlar üretmek ve beli bir standart oluşturarak halkımıza kaliteli ucuz konut üretmek önceliğimiz olmalıdır. Her insanın konut çağdaş modern konutta oturma hakkı hepimiz için öncelik olmalıdır. Biz Atmaca İnşaat  olarak bu güne kadar bölgemizde beş bin aileyi ev sahibi yaptık. Mutluyuz. İşadamı müteahhit olarak sadece iş alanında değil sosyal sorumluluk projeleri içerisinde de yer almak gerekir. Ben hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Üstümüze düşen ne görev olursa seve seve yapmaya hazırım ” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.