GENEL Haber Girişi : 17 Mayıs 2020 08:41

İSKİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İSKİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Kısa süre önce göreve başlayan İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürü Kenan Yılmaz sokağa çıkma yasakları günlerinde Eyüpsultan’da çalışmalar yürütüyor.

İski Eyüpsultan Camii avlusu içinde, türbenin önündeki C kadısından çıkış yapan tarihi tonozdan biriken ve etrafa kötü kokular yayılmasına sebep olan çamur ve balçıkları temizleme çalışmlarını yürüttü.

Çalışmaları bizzat koordine eden İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürü Kenan Yılmaz “Göreve geldikten sonra ilk olarak Eyüpsultan Camii’ni ziyarete gittim. Camii avlusunda ve türbenin olduğu yerde kötü kokular geldiğini farkedince çalışma başlattık. Sokağa çıkma yasaklarının olduğu bugünleri avantaja çevirerek rahat çalışma ortamında Camii ve türbenin olduğu yerlerin temizliklerini ve tamirlerini yaptık. Ekiplerimiz aynı zamanda Eyüpsultan’ın diğer mahallelerinde de çalışmalar yürütüyor. Atık su kanalı hatlarımızda peryodik temizlik yaparak ve görüntü alarak bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor.

 

Çırçır Mahallesi, Kestane Sokak, Uludağ Caddesi ve Güngören Caddesi’nde toplam: 600 metre 300 MBB atık su kanal yenileme imalatlarını yapıyoruz. Yoğun insan ve araç trafiğinin olduğu ana arterlerde, uzun süredir bekletilen su ve kanal yatırımlarına son günlerde hız kazandırdık”.