GENEL Haber Girişi : 22 Kasım 2016 10:09

İSTİSMARA CEZASIZLIĞA ALİBEYKÖY’DEN TEPKİ

İSTİSMARA CEZASIZLIĞA  ALİBEYKÖY’DEN TEPKİ
Alibeyköylüler çocuk istismarında cezasızlığı öngören yasal düzenlemeyi yürüyüş ve basın açıklaması ile protesto etti.

Alibeyköylüler, çocuk istismarında cezasızlığı öngören yasal düzenlemeyi protesto etti. Cengiztopel girişinde bir araya gelen çok sayıda kişi, "Taciz tecavüz yasasına hayır", "Tecavüz suçtur aklanamaz", "Çocuk gelinler istemiyoruz" sloganlarıyla yürüdü. Cengiztopel dörtyola kadar yürüyen Alibeyköylüler basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını okuyan Hülya Zabun, "Söz konusu olan haklarımız olunca çalıştırılmayan, baypas edilen Meclisin, tecavüzcüleri aklamak için canhıraş çıkardığı önergeleri kabul etmiyoruz" dedi.  Zabun, OHAL bahanesi ile tecavüzcülerin salıverilmesine, kadınların ve çocukların Meclis onayı ile tecavüzcülere, istismarcılara teslim edilmesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

DAĞILAN KİTLEYE 'DAĞILIN' SALDIRISI!

Basın açıklaması son bulduğunda, katılanlar "Açıklamamız son bulmuştur dağılıyoruz" açıklamasıyla dağılmaya başladı. Arkasını dönerek dağılan kitleye polis 'Dağılın' diye bağırarak saldırdı. Yoğun biber gazı da kullanılan polis saldırısında ufak çapta yaralananlar var.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.