GENEL Haber Girişi : 19 Eylül 2022 10:50

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SIVACI’DAN “19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ “MESAJI

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SIVACI’DAN “19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ “MESAJI
İYİ Parti Eyüpsultan  İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gazilerin yaptığı fedakarlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını söyleyen İYİ Parti Eyüpsultan  İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, " Şehitlik ve gazilik, milletimiz için onurların en büyük, şereflerin en yücesidir. 

 

Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiştir.

 

Kurtuluş Savaşı'nın da zaferle neticelenmesinde bu fedakârlık, bu inanç vardır. Her gün daha da güçlenen, milletçe tamamlanmak ve umutla bakmamızı sağlayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'nin ana ruhunun temellerinin üzerinde yükselmiştir. 

 

 Sakarya Zaferinden kısa bir süre Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün Gazi unvanı ve Mareşallığını rütbesini kazanacak de, milletimizin itibarının en güzel şekilde anlatılması ve bugün en güzel şekilde yansıtılmaktadır.

 

Kutsal vatan topraklarını şehit ve gazilerimiz canı pahasına korumasını bilmiştir. Bu vatan bizlere aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin emanetidir.

 

 Yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet ömrüyle tarihe destan yazan gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan sevgisinin sembolleri olan şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyorum" dedi.