SİYASET Haber Girişi : 13 Haziran 2022 09:54

İYİ PARTİ KARAVANI EYÜPSULTAN’DA

İYİ PARTİ KARAVANI EYÜPSULTAN’DA
İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi saha çalışmalarına hız kattı.

İlçe başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı başkanlığında yürütülen saha çalışmalarına ilgi yoğun oluyor.

 

Son olarak Eyüpsultan Meydanı’na kurulan İYİ Parti karavanı, vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Eyüpsultan Meydanı’na kurulan İYİ Parti karavanı’nda hem vatandaşların sorunları ve talepleri dinleniyor hem de yeni üye kayıtları alınıyor.

 

 

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Mehmet Hulusi Sıvacı başkanlığında yürütülen çalışmalara ilçe yöneticileri ve yetkilileri de karavanda sürekli vatandaşlarla bir araya geliyorlar

 

İYİ Parti Karavanı’nın İstanbul’ün tüm ilçelerinde olduğu gibi Eyüpsultan’da da yoğun ilgi ve destek gördüğünü ifade eden İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Mehmet Hulusi Sıvacı “Yönetimimiz ve üyelerimiz ile saha çalışmaları yapıyoruz. Kurulan karavan ile vatandaşlarımızın sorunlarını dertlerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızı İyilerin yanına davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi yoğun oluyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin selamlarını iletiyoruz. İyi Parti olarak daha fazla çalışarak vatandaşın umudu olmaya devam edeceğiz. Ülkemizi bu ekonomik darboğazdan çıkartarak vatandaşlarımızın refahını arttıracağız.