GÜNDEM Haber Girişi : 29 Mayıs 2012 17:03

Kalp Hastalarına Destek

Kalp Hastalarına Destek
Gaziosmanpaşa Hastanesinin Kulüp Kalbim üyeleri için düzenlediği etkinliğe, futbolcular ve sanatçılar katıldı.
Gaziosmanpaşa Hastanesinin Kulüp Kalbim üyeleri için düzenlediği etkinliğe, Milli Futbolcu ve Beşiktaş eski oyuncuları Ali Eren ve Metin Uzun, Dizi ve Tiyatro Oyuncusu Umut Oğuz, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı  Ahmet Şahin katıldı.

Gaziosmanpaşa Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölümü önderliğinde geleneksel olarak her yıl yapılan “Sağlıklı Kalpler” yürüyüşünün beşincisi bu yıl Bayrampaşa, Parkada’da gerçekleştirildi. Yürüyüşün ardından yapılan brunch ile de keyifli bir gün geçirdiler. Kulüp Kalbim üyeleri her yıl hastaları ile en az 1 kez buluşarak, aktivitelerini gerçekleştiriyorlar. Önceki yılarda hastaları ile boğaz turu, Miniatürk gezisi, yürüyüşü ve kahvaltısı, Acarlar Longozu gezisi de düzenlenen etkinliklerdendir.

Anjiyo ve by-pass olmuş “Kulüp Kalbim” üyeleri ve onlara destek vermek isteyen gönüllülerin katıldığı bu yılki etkinlikte, Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Azak, Kardiyoloji Bölümü Sorumlusu Doç. Dr. Nuri Kurtoğlu, Kalp ve Damar Cerrahisi Sorumlusu Doç. Dr. Denyan Mansuroğlu, kalbimizi nasıl koruyabileceğimiz hakkında da bilgiler verdiler.

‘Sağlıklı Kalpler ile Mutlu Gelecekler’ sloganıyla hareket eden Kulüp Kalbim üyeleri; ‘Bizler ameliyat olmadan önce işin gerçekliğini tam olarak anlayamamıştık. Bu ameliyatlarla yeniden doğduk diyebiliriz. Kendi işlerimizin çoğunu yardım almadan yapabiliyoruz.  Düzenli kontroller ve doktorlarımızın verdiği diyetlere uyarak sağlıklı yaşamın yolunu keşfettik diyebiliriz’ dediler