GENEL Haber Girişi : 28 Mart 2024 18:53

KASTAMONULULAR’DAN KERİM GÜL’E DESTEK

KASTAMONULULAR’DAN KERİM GÜL’E DESTEK
Kastamonulular Eyüpsultan’da iftar programında buluştu.

Eyüpsultan Grand Haliç Restoran’da iftarda bir ara gelen Kastamonulular CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayı Kerim Gül’e destek oldular.

 

 

Göktürk’ün ilk ve tek belediye başkanı olan Mustafa Gül iftar programında yaptığı konuşmada CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr Mithat Bülent Özmen’e desteğini açıkladı ve Kastamonululardan destek istedi. 

 

 

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr Mithat Bülent Özmen’e her zaman ulaşabileceklerin altını çizen Mustafa Gül İstanbul’da İmamoğlu ile başlayan değişim Eyüsultan’da Dr Mithat Bülent Özmen ile devam edeceğini belirtti.

 

 

İftar programında konuşma yapan CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr Mithat Bülent Özmen destekleri dolayı ile Kastamonululara ve şahsında Mustafa Gül’e teşekkür etti. Meclis üyesi adayı Kerim Gül ile güzel işlere hep beraber imza atacaklarını  ifade etti.

 

 

Dr Mithat Bülent Özmen’1 Nisan gün Eyüpsultan Belediyesini kazanıldığında Kastamonuluların Eyüpsultan Belediyesinde temsilcilerinin Kerim Gül olduğun söyleyerek iftara katılan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

İftar sonrası iftara katılanlar Dr Mithat Bülent Özmen ile hatıra fotoğrafı çektirerek salondan ayrıldılar.