GÜNDEM Haber Girişi : 21 Aralık 2018 11:54

KEMERBURGAZ’DA KÖPEK KATLİAMI

KEMERBURGAZ’DA  KÖPEK KATLİAMI
Eyüpsultan Kemerburgaz'da bir hayvan katliamı yaşandı. Kemerburgaz'da bulunan İ.Köpek Eğitim Merkezi'nde bulunan 64 köpekten 23 tanesi boğularak telef oldu.

İstanbulda'da dün yağan yağmur Kemerburgaz'da taşkınlara ve su baskınlarına sebep oldu.64 köpekten 23 tanesi boğularak telef oldu. Köpek eğitim merkezi'nin ruhsatsız olarak çalıştığı idda ediliyor.

Telef olan köpeklerin sahiplerinden biri olan A.H.Y ise Gazete Emek'e yaptığı açıklamada köpeklerin büyük bir ihmal sonucu telef olduklarını söyledi. Köpeğini eğitim amaçlı bu merkeze bıraktığını söyleyen A.H.Y, "köpeğimi eğitim amaçlı bu merkeze bıraktım. Eğitim merkezinin sahibi Akit Gazetesi'ne yaptığı açıklamada bu köpeklerin sahipsiz köpekler olduğunu söylüyor. Bu kesinlikle doğru değil. O köpekleri eğitim amaçlı alıyorlar oraya ve her bir köpek için 6 bin tl para alıyorlar. Dün sabah benim köpeğimin eğitimi bitmişti onu almaya gittiğimde bu facia ile karşılaştım. Kimse sesimizi duymuyor. Ne olur bizim sesimizi duyurun. Bu durumun teşhir olması lazım ki bir daha böyle bir facia yaşanmasın." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.