GENEL Haber Girişi : 22 Haziran 2018 12:31

Kemerburgaz Spor Kompleksi İlave Tesisleriyle Tamamlanıyor

Kemerburgaz Spor Kompleksi İlave Tesisleriyle Tamamlanıyor
Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit Kemerburgaz Spor Tesisleri’nin  ek projesi’nin tanıtımını Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ile Kemerburgaz Meydanı’nda gerçekleştirdi.

Kemerburgaz Meydanı’nda kurulan büyük ekranda tanıtılan proje ile ilgili konuşan  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalin “Kemerburgaz Spor Kulübüne tahsis edilen 6 dönümlük arazide yapacağımız kapalı spor salonu, çok amaçlı salon ve yarı olimpik havuz projemizin tanıtımını yapıyoruz. Çok güzel bir proje Allah hayırlı mübarek eylesin” dedi.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit “ Kemerburgaz Spor Tesisini geçmiş dönemde yaptık. Sahamızı açtık. Bugün burada ek tesislerimizin projesinin tanıtımını yapıyoruz. Kemerburgaz’a yakışan bir modern bir tesis yapacağız. İçinde kapalı spor salonu, yüzme havuzu olan bir tesisi olacak. Ak Parti olarak gençliğe önem veriyoruz. Gençlerimizin" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.