GENEL Haber Girişi : 23 Nisan 2024 10:14

Kerim Gül’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Kerim Gül’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyesi Kerim Gül’den, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Gül mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin temsilcisi TBMM’nin açılmasını çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Milli egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın simgesi haline gelen bu önemli günü, heyecanla karşılıyoruz.

Ülkemizin geleceği ve güvencesi olan çocuklarımızın eğitimli, donanımlı, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak hayatlarına devam etmeleri hepimizin ortak arzusudur. Çocuklarımızın geleceğini Ülkemizin geleceğinde birlikte inşa etmeyi temel felsefemiz olarak benimsemiş bulunuyoruz. 

Bu özel gün vesilesiyle, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, çocuklarımıza ve gençlerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum."