SİYASET Haber Girişi : 11 Mayıs 2023 10:44

“KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ” SAHA ÇALIŞMALARINDA GÖZ DOLDURUYOR

“KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ” SAHA ÇALIŞMALARINDA GÖZ DOLDURUYOR
Eyupsultan’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için çalışmalar yürüten “Kemal Kılıçdaroğlu Gönülleri” yapmış oldukları saha çalışmalar ile seçmene ulaşarak Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istiyorlar.

Propaganda döneminde saha çalışmalarında aktif olarak yer alan Kemal Kılıçdaroğlu Gönülleri Koordinatörü Safi Karayalçın yapmış oldukları çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

 

Karayalçın yaptığı açıklamada, “Ocak ayında daha Kemal beyin adaylığı netleşmemişken bizler Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına inanarak çalışmalarımıza başladık. Fakat kısa bir süre sonra 11 ilimizi etkileyen 6 şubat deprem felaketiyle tüm Türkiyeye gibi bizlerde derinden üzüldük.Bu süreçte çalışmalarımızı deprem yardımları toplama konusunda yoğunlaştırdık

 

 

Gönüllü arkadaşlarımızın katkıları ile yaklaşık 500 kilo çamaşır deterjanı, kadın ve çocuk iç çamaşırı, kadın giyim eşyası ve polar battaniye vs Hatay Antakya ve Samandağ’da ki depremzede vatandaşlarımıza teslim ettik.

 

 

 

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı açıklandıktan sonrada ilçemizde birçok mahallede ihtiyaç sahibi ailelerimize erzak, gıda yardımında bulunduk. Eyupsultan’ın birçok noktasında saha çalışması yaparak Cumhurbaşkanımızın selamlarını vatandaşlarımıza ilettik.

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde ülke yönetiminin katılımcı, demokratik ve uygar bir ülke yolunda güçlendirilmiş parlamenter sistemle, toplumun tüm kesimlerinin temsil edileceği bir anlayışla yönetileceğini anlattık.

 

 

 

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçileceğini en az bizim kadar Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen seçmen tarafından da kabullenildiğini sahada net bir şekilde görüyorum. Kılıçdaroğlu gönüllülerine bu süreçte destek veren tüm gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

 

 

Açıklamamı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle tamamlamak istiyorum. ‘Hangi inançtan, hangi siyasi ideolojiden ve hangi etnik kimlikten olursa olsun kimsenin ayrıştırılmadığı kimsenin ötekileştirilmediği, insanların kutuplaştırılmadığı, barış ve huzurun hakim olduğu bir ülkede yaşamak dileğiyle’.

 

Size söz 84 milyon Yurttaşımız için yine baharlar gelecek.