EKONOMİ Haber Girişi : 22 Nisan 2015 11:31

Konteynere de gözaltı

Konteynere de gözaltı
Eyüp Güzeltepe Mahallesi'nde sabaha karşı gerçekleştirilen ve özel harekat timlerinin de katıldığı operasyonda, şüphelilerin kullandığı iddia edilen bir konteyner de vinç yardımıyla emniyete götürüldü.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Eyüp Güzeltepe Mahallesi'nde operasyon düzenledi. Çok sayıda ev ve iş yerine baskın düzenlendiği ve bazı kişilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekiplerinin destek verdiği operasyonda bir polis helikopteri de havadan görev yaptı. Ekipler, saat 04.30 sıralarında önceden belirledikleri birçok adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.



Özel harekat timleri ile uzun namlulu silahlar taşıyan çevik kuvvet ekipleri Sokullu Caddesi'ndeki bazı iş yerlerinde arama yaptı. Mihriban Sokak'ta bulunan ve üzerinde Nurtepe ve Güzeltepe Halk Meclisi yazan bir konteynerde arama yapan polis ekipleri, aramaların konteyneri, AKOM'a götürüldü.

Vinç yardımıyla kaldırılan konteynerin gözaltına alınan kişiler tarafından kullanıldığı iddia edilirken, operasyon kapsamında 25 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. paykasa kart
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.