MAGAZİN Haber Girişi : 30 Ekim 2013 17:20

Kuk Fırın Cafe Alibeyköy'de Açıldı

Kuk Fırın Cafe Alibeyköy'de Açıldı
Kuk Ailesinin hizmete soktuğu Kuk Fırın Cafe Alibeyköy Vardar Bulvarında kesilen kurban ve dualar ile Alibeyköy'de açıldı.
Açılışa Sivil Toplum örgütlerinin temsilcileri, Esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.Kuk Fırın Cafe okunan dualar eşliliğinde kesilen kurdele ile Alibeyköy halkının hizmetine girdi.

İşletmeciliğini Ayhan-Gökhan Kuk ve kardeşlerin yaptığı bu keyif veren mekanda sadece klasik anlamda fırın ürünlerinin yanında pastane-cafe tarzında bir görünümde müşterilerinin hizmetine sunuldu.

Kuk Fırın Cafe işletmeciliğini yapan Ayhan Kuk, açılış konuşmasında; "Açılışımıza hoş geldiniz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için, hepinize teşekkür ediyorum. Alibeyköy halkına iki katlı, modern iç ve dış mimarisiyle, geniş ve ferah oturumuyla, güler yüzlü ve hızlı servis personeliyle, zengin ürün çeşitleriyle ve uygun fiyatlarla hizmet veren Kuk Fırın Cafe'yi hizmete sunmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Kuk Fırın Cafe işletmeciliğini yapan Gökhan Kuk ise yaptığı açıklamada"
Fırın Cafe ve Pastane gibi modern ve nezih işletmelerin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Kuk Fırın Cafe 'nin amacı Alibeyköy halkına daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmaktır. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Ayhan ve Gökhan açılışın ardından davetlilere müzik eşliğinde, soğuk sıcak içecekler ve zengin çeşitlerle bezenmiş kanepeler, kuru ve yaş pastalar ikram edildi. Davetlilerle girişte ve çıkışta bizzat ilgilenen Ayhan ve Gökhan kardeşler kapıda karşıladığı davetlilerini Kuk Ailesinin prestijine yakışır bir şekilde ağırladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.