SPOR Haber Girişi : 04 Haziran 2014 16:31

KULÜBÜMÜZ BU ZOR SÜRECİ ATLATACAKTIR

KULÜBÜMÜZ BU ZOR SÜRECİ ATLATACAKTIR
Nihat İncekara yaptığı açıklama ile Eyüp Spor camiasının kulübüne semtine her zaman sahip çıkacağını ifadelendirdi.
Eyüp Spor Kulübünde en uzun süre başkanlık yapan ve şampiyonluk yaşayan aynı zamanda Eyüp Musiki Vakfı Başkanlığını da yürüten Nihat İncekara yaptığı açıklama ile Eyüp Spor camiasının kulübüne semtine her zaman sahip çıkacağını ifadelendirdi.

İncekara " Eyüp Spor zor günlerinde bulunacak çıkış yollarında üzerimize düşen her türlü göreve hazırım. El birliği ile bu zor günleri atlatmalıyız. Taraftarımızla esnafımızla sanayicimiz ve belediye başkanımızın da desteği ile bütün Eyüplülerin desteği ile kulübümüz hak etiği yere ulaşacağından eminim. Zor günler geçirmemize rağmen camiamız birlik içinde hareket ediyor. Kimse Eyüp Spor'un bu halde kalmasına gönlü razı değil. Kulübümüz kayyum heyetine devredilmesi olumlu olacaktır. Bağımsız bir heyet olarak işin ehilleri olacak olan kayyum heyeti Eyüp Spor camiasına rapor sunacaktır. Bu raporlar camiamız doğru ve net bilgiler verecektir. Atanacak olan kayyum heyeti kongre sürecimizde tamamlayacaktır. Belediye başkanımızın da desteği ile takımımız güzel günler göreceğine inanıyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.