GENEL Haber Girişi : 06 Temmuz 2021 10:40

LGS TERCİHLERİNDE HACIOSMAN TORUN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖNE ÇIKIYOR...

LGS TERCİHLERİNDE HACIOSMAN TORUN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖNE ÇIKIYOR...
LGS Tercihlerinde Eyüpsultan’da Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesi öne çıkıyor.

Deneyimli eğitimci Rüştü Özker’in müdürlüğünü yaptığı okul fiziki yapısı ve eğitim kalitesi ile Eyüpsultan’da başarılı öğrencilerin tercihi oluyor.

 

 

Eyüpsultan Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesi eğitim, öğretim, hafızlık, spor, sosyal faaliyetler, aktif ingilizce ve arapça eğitimleri ile kişisel gelişim faaliyetlerini harmanlayarak donanımlı ve güçlü şahsiyetler yetiştirmek amacıyla egitim vermeyi hedefliyor.

 

 

Bu bilinçle okul, lise kısmını Fen Lisesi müfredatının uygulandığı fen ve sosyal bilimler projesi ile ortaokul kısmını hafızlık proje olarak belirlemiş. Bu proje ile Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliği çerçevesinde Eyüpsultan Müftülüğü'ne bağlı Alemdağ Erkek Kur'an Kursu'nun alanında uzman kadrosuyla hafızlık eğitimi verilmektedir.

 

 

Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni, öğrencisi ve destekçileri olarak üstlendiği emanetin bilincinde olarak aydınlık bir gelecek için çalışıyor. İstanbul 5. Levent'de 4750 metrekare alana sahip kompleks yapısıyla aynı anda yüzlerce öğrenciye eğitim veren en güzel interaktif eğitim teknolojileri ile donatılmış modern 52 dersliği öğrencilerin eğitim programları ile bağlantılı, eşit zamanlarda kullandıkları, tüm kutlama ve seminerlerin yapıldığı eğitim seminerlerinin düzenlendiği sahne aktivitelerinin sergilendiği, konukların ağırlandığı, organizasyonlara ev sahipliği yapıldığı  250 kişilik konferans salonu, arazisi içerisinde öğrencileri  ibadetlerini yapmalarının yanısıra öğrendiklerini tatbik ettikleri 1000 kişilik mescidi, çocuklarımızın sadece zihinsel olarak değil bedensel olarak da sağlıklı büyümelerini sağlamak amacıyla basketbol voleybol gibi sporlardan pek çok alanda gerçekleştirilen turnuvalarda farklı branşların tatbikine müsait yapısı ile isteyen her öğrencinin kullanımına açık olan kapalı spor salonu, eğitim psikolojisi açısından büyük değer taşıyan bilgisayar, fizik-kimya-biyoloji laboratuvarları, müzik ve resim atölyeleri ile bir eğitim kurumunun gerektirdiği tüm imkanlara sahip olan Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesi, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmesi için bütün olanakları sunarak yeni öğrencilerini bekliyor...

 

 

LGS tercihleri öğrencilerin ve velilerin gündeminde yer alıyor. LGS tercihleri 5 Temmuz tarihinde başlıyor. LGS tercihleri 16 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecek

 

Puanlarını öğrenen öğrencileri ise şimdi tercih dönemi bekliyor. Öğrenciler tercihlerini e-okul üzerinden yapabilecekler. LGS tercih robotu ise tercih listelerini hazırlamalarına yardımcı olacak.