GENEL Haber Girişi : 09 Kasım 2016 14:43

MARSAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEDAT AKYÜZ’DEN 10 KASIM MESAJI

MARSAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEDAT AKYÜZ’DEN 10 KASIM MESAJI
Marsay Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akyüz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Sedat Akyüz, Mesajında:

“Eşsiz devlet adamı Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Yalnızca bizim tarihimiz değil tüm dünya tarihi açısından istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile dünya çaıpında saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır. 

10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür. Türkiye Cumhuriyeti; sanayisi, ekonomisi, gençliği, üniversiteleri, şehirleri ve yapılan bilimsel çalışmalar ile muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Atatürk'ün mirası Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş dünyada hak ettiği yere elbette yükselecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. "

 Sedat Akyüz

 Marsay Yönetim Kurulu Başkanı

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.