GENEL Haber Girişi : 11 Mart 2022 15:26

MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRETMENLERİ MİSAFİR ETTİ

MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU  YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRETMENLERİ MİSAFİR ETTİ
Eyüpsultan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Erasmus + Programı çerçevesinde Türkiye Ulusal Ajansınca hibelendirilen ' EcoLOGIClimate' adlı KA229 Okul Eğitimi Projesinin  3. Hareketliliğini  07-11 Şubat 2022 tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirdi.

Estonya koordinatörlüğünde, Türkiye, İtalya, Litvanya ve İspanya proje ortaklarıdır. Ülkemizde geçirilen 5 günlük süre zarfında, katılımcı okullar iklim krizi farkındalığı ve mücadele konularında okul olarak yaptıkları çalışmaları ve kültürlerini tanıttı, iyi örneklerin paylaşımları ve atölye çalışmaları yapıldı, kültürel geziler, yerel yönetim ziyaretleri ile Bilgi Üniversitende Prof. Dr. Ayşe UYDURANOĞLU tarafından verilen iklim krizi konulu eğitime katıldılar. Projemizin 4. Hareketliliği 2-10 Nisan 2022 tarihlerinde İtalya’da yapılacaktır.

 

 

ERASMUS + NEDİR?

Yenilik ve İyi Uygulama Değişimi için İşbirliği Ana Eylemi (Key Action 2, KA2) altında yer alan bu faaliyet ile kurumsal, yerel/bölgesel, ulusal veya uluslararası düzeyde yenilikçi uygulamaların geliştirilmesi, transfer edilmesi veya uygulanması amacıyla, program üyesi ülkelerin eğitim kurumları arasında stratejik ortaklık projelerine destek veriliyor.