GENEL Haber Girişi : 12 Mayıs 2018 13:57

MEHMET SEVİM'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

MEHMET SEVİM'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Mehmet Sevim Anneler Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Sevim mesajında; Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarını inşa edecek olan çocuklarımızın, gençlerimizin yetiştirilmesinde büyük emeği olan, Atatürk ilke ve devrimlerini kılavuz edinmiş annelerimize en derin sevgi ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.
Kadınlarımız, annelik sorumluluğunun yanı sıra, ülkemizin en zorlu dönemlerinde mücadeleci, azimli, fedakar ve güçlü duruşları ile engelleri aşmaya çalışmış ve başarmışlardır.En büyük mücadele ise ulusal kurtuluş savaşımız sırasında gösterilmiştir.Ancak bu büyük mücadele,yurdumuzun yabancı orduların işgalinden kurtarılmasıyla bitmemiş, yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin vizyonu oluşturulurken,Ulu Önder Atatürk, kadınlarımıza toplumsal yaşamın her alanında birçok hak ve görevler vermiştir.Tüm hak ve sorumluluklar kadınlarımız tarafından büyük bir gayretle üstlenilmiş. Başarıların mimarı olunmuştur. Bugün de annelerimizin, kadınlarımızın taşıdıkları görev ve sorumluluklar en az Kurtuluş Savaşı yıllarındaki ölçüde önem arz etmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve üzerinde dolaştırılan karanlık bulutlara karşı şimdi mücadele zamanıdır.
Cumhuriyetimize bağlı değerlerimize emek veren tüm annelerimizle, kadınlarımızla, ve genç kızlarımızla, birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve dostluk inşa edeceğimiz aydınlık bir Türkiye için azimle, kararlılıkla ve çalışma aşkıyla hedefimize yürüyeceğimize tüm kalbimle inanıyorum
Ülkemizin içinde bulunduğu bu günün karanlığını ancak çağdaş, ilerici, modern, duyarlı annelerimizin destek ve kararlığı ile iktidara ulaşarak aydınlığa dönüştürebileceğimizi biliyorum.TIPKI KURTULUŞ SAVAŞI YILLARINDA OLDUĞU GİBİ.
Tüm annelerimizin sabır ve sağduyularına olan inancımı yineleyerek . Onların emek ve azmi neticesinde Ulu Önderim Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere olan emanetine sahip çıkacaklarına olan inancımla. Tüm annelerimizin gününü kutluyor esenlikler diliyorum.

Etiketler : mehmet sevim
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.