GENEL Haber Girişi : 19 Mayıs 2018 11:34

Mehmet Yücepur'dan 19 Mayıs Mesajı

Mehmet Yücepur'dan 19 Mayıs Mesajı
İşadamı Mehmet Yücepur 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yücepur mesajında, Milli Mücadelenin başladığı 19 Mayıs’ın bağımsızlık, özgürlük, cumhuriyet ve demokrasi özlemiyle yanan işgale-işgalcilere karşı boyun eğmeyen mazlum bir halkın yeniden ayağa kalkışı olduğunun altını çizdi.

Mehmet Yücepur mesajında; “Ulu önder Atatürk 19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakmış, bir ülkenin makus talihini değiştirmiştir. Ulusumuzun kadını, erkeği, genci, yaşlısı, çocuğuyla topyekun tarihin akışını değiştiren dünyaya örnek teşkil eden bir mücadele vermiştir. Yüreğinde Cumhuriyet değerlerini taşıyanların Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı çağdaşlaşma yolundan ilerleyenlerin, geçmişinden güç alan ama yüzü her zaman geleceğe dönük olmalıdır."

Kendilerine düşen görevin, ulusun mücadelesini, gururla ve minnetle gelecek nesillere aktarmak olduğunu vurgulayan Mehmet Yücepur, açıklamasına şöyle devam etti; “Atatürk’ün kurduğu, demokratik ve çağdaş Türkiye yolunda yorulmadan, usanmadan yürümektir. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda etmekten bir an bile çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.