GENEL Haber Girişi : 08 Mart 2018 09:36

MEHMET YÜCEPUR’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

MEHMET YÜCEPUR’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
İşadamı Mehmet Yücepur 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yücepur mesajında;
“Tarihimizde milli mücadele döneminde Anadolu Kadınının oynadığı can alıcı rol hafızalarımızdan hiçbir zaman silinmedi. Kadınlarımız yaşamın her alanında, kişiliği, karakteri, çalışkanlığı ile mutlu ve başarılı toplumların mimarlarıdır.

Hayatımızda fedakârlığı, duyarlılığı, üretkenliği temsil eden kadınlarımızın; sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesiller, aslında geleceğimizin şekillenmesinde en önemli rolü üstlenmektedir.

Modern ve çağdaş dünyanın koşulsuz bir parçası olan kadınlarımızın gerek iş dünyasında gerek toplumda güçlü birer birey olması, bir medeniyetin gelişmişliğinin en büyük göstergesidir. Bu anlamda ülkemizde bugüne kadar sarf edilen çabalar maalesef arzu edilen düzeye henüz ulaşamamıştır.
Temennimiz; hayatımızın her alanında yaratıcılıkları ve üretkenlikleri ile toplumun mihenk taşı olan kadınlarımızın, yaşadığı tüm zorlukları ve engelleri hep birlikte aşmak ve onların hak ettikleri değeri görebilmelerini sağlayabilmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatımızdaki önemi ve değeri kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük olan tüm kadınlarımızın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” yürekten kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.“

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.