GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ocak 2018 11:08

MEHMET YÜCEPUR’DAN AFRİN HAREKATINA DESTEK

MEHMET YÜCEPUR’DAN AFRİN HAREKATINA DESTEK
İlçemizin sevilen işadamı ve siyasetçisi Mehmet Yücepur Afrin'de düzenlenen "Zeytin Dalı Operasyonu" hakkında basın açıklaması yaptı.

Mehmet Yücepur yaptığı açıklamada, “Afrin’de yapılan ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ tüm Türkiye için çok hayırlı olacak. Devletimizin ve kahraman Türk Askerimizin yanındayım.Türkiye AFRİN için tek yürek olmalı.Bu bölgede yaşayanlar bizim komşumuzdur, kardeşimizdir. Aynı medeniyetin, kültürün, inancın mensupları olan bizler arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu kimse yok edemez. Aramıza kimse fitne ve fesat sokamaz, bizi birbirimize düşman edemez. ‘Zeytin Dalı Operasyonu’15 Temmuz'da olduğu gibi, ülke menfaati için her üç siyasal partimizi tekrar bir araya getirmiştir. Türkiye siyasal partileri ile  sivil toplumu ve iş dünyası ile yapılan operasyona destek çıkması beni kişisel olarak mutlu etmiştir. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Harekâtta verdiğimiz şehitlerimizden dolayı derin üzüntü içerisindeyim. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.