GÜNDEM Haber Girişi : 23 Şubat 2018 15:05

MEHMET YÜCEPUR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

MEHMET YÜCEPUR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Eyüpsultan’ın sevilen işadamı ve siyasetçisi Mehmet Yücepur Afrin Operasyonunu değerlendirerek santçıların duyarsızlığından yakındı.

AFRİN OPERASYONUNA SANTÇILARIN DUYARSIZLIĞINDAN YAKINDI

Yücepur yaptığı açıklamada “ Ülke olarak mehmetçiklerimiz sınır ötesinde ülkemizin güvenliği için savaşıyor. Şehit oluyorlar. Cumhurbaşkanızın yapmış olduğu konuşmaları can kulağı ile dinliyoruz. Ama bir takım televizyon kanallarında magazin programları baş tacı ediliyor. Sanatçılarımız, aydınlarımız Afrin Operasyonuna gerekli ilgiyi göstermiyorlar. Geçen hafta Yavuz Bingöl, Tamer Karadağlı, Erhan Yazıcıoğlu, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli ve Zuhal Yalçın'ın da bulunduğu bir grup sanatçı Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek ve mehmetçiklerimiz ile  buluşmak için Hatay'a gitti. Çok sevindim. Bu sanatçılar halkın sanatçılarıdır. Diğer kendine sanatçıyım ve aydınım diyenler nerede. Ben şahsen diğer sanatçılarında mehmetçiğimizin yanında olduğunu göstermeleri için cepheye giderek mehmetçiklerimize moral vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Televizyonu açıyoruz efendim Tarkan’ın çocuğu olmuş adını ne koyalım, Survivor yarışmalarında kim birinciolmuş vb. programlar. Bunlar toplumuzu duyasızlaştırıyor. Saçma sapan diziler ile milletimiz ahlak yapısını bozuyor. Birliğe bütünlüğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde millet olarak kenetlenmek zorundayız. Cumhurbaşkanımız tek başına dünyaya haklılığımızı anlatıyor. Hepimiz Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız “ dedi

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.