GENEL Haber Girişi : 10 Ağustos 2023 16:20

 MEHMET YÜCEPUR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

 MEHMET YÜCEPUR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
Ak Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yücepur Eyüpsultan Eyüpsultan Mahalleleri Muhtarları ile kahvaltıda buluştu.

Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde bu sabah muhtarlarla kahvaltı programında buluşan Ak Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yücepur Eyüpsultan’ın kale komutanları değerli muhtarlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

 

 

Yücepur kahvaltı programına icabet eden muhtarlara teşekkür ettti. Yücepur kahvaltı programında muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada “Seçimlerden önce hepinizi ziyaret ettim. Allah razı olsun o dönemde beni misafir ettiniz ağırladınız.  Aslında bu programı daha önce yapacaktım ama bildiğiniz gibi annemin vefatı dolayısı ile biraz geciktik. Rabbim bugüne nasip etti.  Tüm muhtarlarım kale komutanlarımızdır. Mahallenin tüm dertlerini muhtarlar çekiyor. Bizlerin her zaman muhtarların yanında olmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi yeni meclis üyesi oldum. Muhtarlarımızı çok seviyorum. İyi ki varsınız. Yakın zamanda bin kişilik yemek vereceğim inşallah hep beraber orada da beraber oluruz .Kahvaltı programımıza icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederim."

 

 

Programa katılan muhtarlar da  düzenlenen kahvaltı organizasyonu için Ak Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yücepur 'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.