GÜNDEM Haber Girişi : 28 Temmuz 2017 09:58

Meteoroloji ve AKOM peş peşe uyardı!

Meteoroloji ve AKOM peş peşe uyardı!
Meteoroloji ve AKOM'dan gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da yağış bugün de devam edecek.

İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak ve dolu, ana arterler ve ara caddelerde  sürücülere zor anlar yaşattı. D - 100 karayolunun bazı noktalarında oluşan su birikintileri, sürücülerin araçlarıyla ilerlemesini zorlaştırdı. Dolu nedeniyle bazı araçların camları kırıldı. Çatılardan kopan parçalar da bazı araçlara zarar verdi. Yağmur ve doluya hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar metrobüs durakları, üst geçitlerin altları, iş yerleri ve bina girişlerinde yağışın dinmesini bekledi. Bazı vatandaşların da yağış nedeniyle kayarak düşmeleri sonucu yaralandığı görüldü.

AKOM UYARDI 

AKOM Kartal,Pendik, Tuzla Adalar'da şiddetli yağış uyarısı yaptı. 

MARMARA BÖLGESİNDE BUGÜN KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbulve çevresinde devam eden gök gürültülü sağanak yağışın kuvvetli sağanak olarak devam edeceğini duyurdu.

Vatandaşlar, sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve ulaşımda aksama gibi  olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Etiketler : sağanak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.