GENEL Haber Girişi : 10 Haziran 2018 17:26

METHİ DEMİRBAŞ’DAN KADİR GECESİ MESAJI

METHİ DEMİRBAŞ’DAN KADİR GECESİ MESAJI
Demirbaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Methi Demirbaş, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Methi Demirbaş, mesajında barış ve huzurun hâkim olduğu bir Dünya temennisinde bulundu.

Methi Demirbaş mesajında “Birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, huzurun ve mutluluğun paylaşıldığı, başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaşılırken Allahü Tealla’nın yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim de, “Bin aydan daha hayırlı” olarak bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim bu mübarek gecede indirilmiştir.

Bu mübarek geceyi, af ve mağfireti bol olan Yüce Rabbimize karşı af dileyerek ve dua ederek geçirmeliyiz. Tüm dünyada zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin bir an evvel yaşadıkları zulümden kurtulmaları için samimiyetle dua etmeliyiz. Barış, huzur ve kardeşlik duygularının tüm dünyaya hâkim olmasını Yüce Allah’tan diliyor, bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âleminin Mübarek Kadir Gecesini en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.