EKONOMİ Haber Girişi : 09 Aralık 2013 16:12

MHP'nin İstanbul adayı Rasim Acar Gezi eylemcisi çıktı

MHP'nin İstanbul adayı Rasim Acar Gezi eylemcisi çıktı
MHP'nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Twitter'da Gezi eylemlerine destek veren bir Çarşı hayranı çıktı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin İstanbul adayı olarak açıkladığı İzmirli işadamı 37 yaşındaki Rasim Acar'ın Gezi eylemleri sürecinde Twitter'dan aktif olarak eylemlere destek verdiği ortaya çıktı.

MİLLETVEKİLLERİNİ GEZİ'YE ÇAĞIRMIŞ

Acar'ın Gezi Parkı'nda polis müdahalesinin en sert yaşandığı ve sonrasında Taksim'den çekildiği 30 Mayıs-2 Haziran günlerinde Twitter'da yayınladığı mesajlarda, "Allah'ım ağaç kesenlere direnenlere biber gazı sıkanların ellerini kır" sözleri yer alıyor. Acar'ın ayrıca,''İstanbul milletvekillerini Gezi'ye bekliyoruz'' tweetiyle de vekilleri eyleme davet ettiği ortaya çıktı.

Acar'ın bir tweetinde de, ''Kuran-ı Kerim'deki Tağut Rabb kelimelerinin anlamını ne çabuk unuttuk 2000'den önce Tağut dediklerimizin fiilllerini kim yapıyor şimdi'' yazması dikkat çekti.

ACAR'DAN YİĞİT BULUT'A: 'BİR DEFA DA MİLLETİN TARAFINDA OL'

Beşiktaş Kongre Üyesi olduğu bilinen Acar eylemlerde önemli rol oynayan Çarşı grubunu "süper kahramanlar" olarak överken, sonradan Başbakan danışmanı olacak Yiğit Bulut'a da "bir defa da milletin tarafında ol" diyerek yükleniyor.

MHP İstanbul adayı Rasim Acar'ın Gezi eylemlerinde attığı bazı tweetler şöyle:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.