SPOR Haber Girişi : 12 Haziran 2017 00:57

Milli takım 10 numara

Milli takım 10 numara
2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye A Milli Futbol Takımı, Kosova karşısında önemli bir mücadeleye çıktı. Ay-yıldızlı ekibimiz Arda Turan krizinin ardından çıktığı ilk müsabakada 4-1'lik bir skor elde ederek 3 puan aldı.

2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde A Milli Futbol Takımımız, Kosova deplasmanında kritik bir maça çıktı. Gollü geçen mücadeleyi milliler, 4-1'lik bir skorla farklı kazandı.

Arda Turan krizinin ardından ilk maçına çıkan ay-yıldızlı ekibimiz, iyi bir performans ortaya koydu. Arda Turan’ın kaptanlık pazubandını Mehmet Topal’a devreden Terim, 10 numaralı formayı da Yusuf Yazıcı’ya verdi.

milli_takim_taraftar

Takımımızın gollerini 6. dakikada Volkan Şen, 31’de Cengiz Ünder, 60. dakikada Burak Yılmaz ve 82’de Ozan Tufan kaydetti. Kosova’da Bernard Berisha, 86. dakikada kırmızı kart gördü.

Milliler bu skorla 11 puan ile üçüncü sıraya yükseldi. Ukrayna ve İzlanda’nın galibiyetleriyle Türkiye dezavantajlı duruma düştü.

Ekibimiz gruptaki bir sonraki maçını 2 Eylül Cumartesi günü Ukrayna ile oynayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.