GENEL Haber Girişi : 10 Ağustos 2022 18:14

MUHAMMET VANLIOĞLU  YEREL BASIN İLE BULUŞTU

MUHAMMET VANLIOĞLU  YEREL BASIN İLE BULUŞTU
Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu yerel basın mensuplarına yeni ilçe binasında buluşarak binayı tanıttı.

Göreve geldikten bir buçuk sene sonra yerel basın mensupları ile buluşan Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu yerel basın mensupları yemek yedi ve yeni ilçe binasını tanıttı.

 

 

 

Samimi açıklamalar yapan Muhammet Vanlıoğlu basına önem verdiklerini ve yeni ilçe binasında ilk misafir olarak yerel basını ağırladığını ifade etti.

 

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu yemek sonrası basın mensuplarına yeni ilçe merkezini gezdirdi.

 

Yeni konseptte yapılan ilçe binanı basın mensuplarına gezdiren Vanlıoğlu yerel basın mensuplarının sorularına samimi cevaplar verdi.

 

 

Dört kattan oluşan yeni ilçe binasının her şeyiyle tek tek ilgilendiğini ifade eden Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlıoğlu önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlere hazırlık sürecinin devam ettiğini ve Eylül ayında sahalara çıkacaklarını belirtti.

 


 

Yeni ilçe başkanlığı binasını dört kattan oluşuyor.

 

Giriş katında karşılama, güvenlik ve ilçe nöbetçi odası, ikinci katta gençlik, üçüncü katta kadın kolları ve son katta ise teşkilat ve başkanlık makam odası bulunuyor.

 

Birçok ayrıntının düşünüldüğü eni nesil ilçe binası olarak adlandırılan Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlık Binası şu anda İstanbul’da tek. Benzeri yok.  

 

 

İlçe binasının yapılmasında mimar olan ilçe başkanı Muhammet Vanlıoğlu’nun katkısı çok büyük olmuş.

 

Mobilyalar, renkler, teknoloji kullanımı ve ihtiyaçlara göre yeni ilçe binasında her şey düşünülmüş.