SPOR Haber Girişi : 10 Ocak 2023 08:41

MÜTEAHHİTLER ALİBEYKÖY SPOR’A UĞURLU GELDİ.

MÜTEAHHİTLER ALİBEYKÖY SPOR’A UĞURLU GELDİ.
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği ikinci yarının ilk maçında İstinyespor'u ağırlayan Alibeyköyspor, sahadan 2-0 galip ayrılarak liderliğini devam ettirdi.

ALİBEYKÖY SPOR:2 İSTİNYE SPOR:0


Alibeyköy Fuat Çakar Stadında oynanan karşılaşmada üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, ligin ilk maçında kırmızı yeşilli rakibini deplasmanda mağlup eden Alibeyköyspor rakibine rövanşı da vermemiş oldu.

 

Turuncu-Mavili takımın taraftar grupları bu zorlu maçta takımını yalnız bırakmadı ve tezahüratları ve takımına verdiği destek ile galibiyette önemli rol oynadı. 

 

Turuncu-Mavililere üç puan getiren golleri 83.Dakikada Nazif Şener, 97.dakikada Hasan Kılıç attı.

 

Maç sonrası açıklama yapan Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak "Alibeyköy Spor Başkanımız geçen hafta derneğimiz ziyaret ederek Alibeyköy Spor’a destek istedi. Bugün tribünde manevi destek verdik. Önümüzdeki günlerde Alibeyköy Sporumuza maddi desteğimizi de sunacağız. Çok güzel maç oldu. Futbolcularımıza, taraftarımıza ve yönetimimize teşekkür ederim. İnanıyorum ki Alibeyköy Spor eski günlerine tekrar dönecektir ve bizlerde üzerimize düşeni yaparak desteğimizi sürüdüreceğiz.”

 

Serkan Yıldız