GENEL Haber Girişi : 24 Kasım 2022 12:25

MÜTEAHHİTLER ‘DEN ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET.

MÜTEAHHİTLER ‘DEN ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET.
Eyüp Müteahhitler Derneği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde görüşmeler gerçekleştirdi.

Eyüp Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyeleri Ataşehir’de bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde  il müdür yardımcısı ile görüşerek sektörün yaşamış olduğu sorunlar hakkında bilgi verdi.

 

Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Murat Giray Moralı ile görüşen Eyüp Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyeleri sektörde yaşanan üç önemli konu hakkında hazırladıkları dosyayı Murat Giray Moralı ’ya verdiler.

 

 

Dosyanın içeriği üç başlıkta sunuldu.

 

  1. Havuz Sistemini Suiistimal Eden Yapı Denetim Firmalarının Kendilerinden Kaynaklanan Sorunlar.

 

  1. Hazır Beton Dökme Süreçlerinde Yaşanan Aksaklıklar.

 

 

  1. Numune Alma Süreçlerinde Yaşanan Sorunlar.

 

 

Görüşmede Eyüp Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak yönetim kurulu üyelerini tanıştırarak başladığı konuşmasında sektörün yaşamış olduğu sorunları dile getirdi. Hazırlamış oldukları dosyayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Murat Giray Moralı’ya verdi. Tutacak dosyada olmamasına rağmen beton fiyatlarında ki dengesiz artış konusunda da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Murat Giray Moralı’ya bilgi verdi. Beton fiyatlarındaki artışlar ile ilgili de dosya hazırladıklarını belirterek Fiyat artışlarını durdurmalarını istedi.

 

 

Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Murat Giray Moralı sektörde kurumsal ilişkilere önem verdiklerini ifade ederek yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti.

Hazırlanan dosyayı inceleyen Moralı, dosya konusunda kendilerinin de çalışmaları olduğunu, pratikte çıkan birtakım sorunları çözdüklerini, suiistimale kesinlikle müsaade etmediklerini konu ile alakalı kendi hazırlıklarının da olduğunu, bu dosyanın da kendi hazırladıkları dosyaya katı sağlayacağını belirtti. Dosya konusu olan sorunların çözümü için çalıştıklarını, konuyu yakından takip edeceğini belirtti. Ziyaret için teşekkür eden İl Müdür Yardımcısı Murat Giray Moralı en kısa zamanda iade ziyareti yapacağını söyledi.