SİYASET Haber Girişi : 06 Haziran 2023 19:41

MÜTEAHHİTLERDEN AK PARTİ’YE “ HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

MÜTEAHHİTLERDEN AK PARTİ’YE “ HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesinden sonra normal mesaisine dönen Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu “Hayırlı Olsun” ziyaretine gelenleri kabul ediyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesinden sonra Eyüp Müteahhitler Derneği Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe başkanı Muhammet Vanlıoğlu’na “ Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundular.

 

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak yönetim kurulu üyeleri ile beraber geldi.

 

 

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısı ile “Hayırlı Olsun” dileklerini ileterek Türkiye Yüzyıl’ında başarılar dilediler.

 

Yeni kurulan kabineden memnuniyetlerini dile getiren müteahhitler bir an önce bankaların kredileri açmasını isteyerek inşaat sektörünün canlanması ile Türkiye’nin tekrar şahlanacağının altını çizdiler.

 

Müteahhitler aynı zamanda sektörde yaşamış oldukları sorunları da kısaca Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu’na illetiler.

 

 

Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu ziyaret dolayısı ile Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Çok kısa sürede kabinenin kuruluğunu belirterek bunun Cumhurbaşkanlığı sisteminin başarısından kaynaklandığını ifade etti.

 

Vanlıoğlu müteahhitlerin sorunlarına yabancı olmadığını belirterek kısa zaman sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan kabinenin Türkiye’yi tekrar şahlandıracağını belirtti.