GÜNDEM Haber Girişi : 09 Eylül 2013 11:22

Numan Kurtulmuş Nikah Şahidi Oldu

Numan Kurtulmuş Nikah Şahidi Oldu
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, hafta sonu Eyüp'ü ziyaret ederek nikah şahidi oldu.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, hafta sonu Eyüp'ü ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, ziyaretinde bir de nikah kıydı. Ömer- Hatice Aydın'ın kızı Fatma Zehra ile Kazım- Keziban'ın oğlu Muhammet Turhan, Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı Nikah Sarayı'nda düzenlenen törenle hayatını birleştirdi. Nikah törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan katıldı. 

Çiftin nikahını Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu kıydı. Gelin ve damadın şahitliğini ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Mustafa Karataş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Ahmet Turhan yaptı. Başkan İsmail Kavuncu, çifte bir ömür boyu mutluluk diledikten sonra nikah cüzdanını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a verdi. Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, çifti tebrik ederek evlilik cüzdanını Fatma Zehra Turhan'a takdim etti. Nikahın ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başkan İsmail Kavuncu ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Osmanlı Park Cafe'de sohbet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.