GENEL Haber Girişi : 27 Ekim 2023 10:49

ÖNDER ÇEKİÇ’TEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ÖNDER ÇEKİÇ’TEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Çekiç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Eyüp Müteahhitler Derneği Ticari Birim Başkanı Önder Çekiç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cumhuriyet’in ilan edilişinin 100’üncü yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Çekiç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.


Çekiç, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet, bağımsızlık ülküsü etrafında mutlak anlamda buluşan ve birleşen aziz milletimizin, örneğine az rastlanır bir irade ve cesaret ile zafere ulaştırdığı Kurtuluş Savaşımızın neticesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde ilan edilen Cumhuriyetimiz, vatan ve millet sevdasının ölmez eseri olarak vücut bulmuş ve kutsal vatanımızın geleceğini şekillendirerek milletin gücünü tescillemiştir.

 

Cumhuriyet’e 100 yıl önce kuran atalarımızın ruhuyla sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş gazi ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, manevi hatıralarını hürmetle yâd ediyorum. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun.” dedi.