GENEL Haber Girişi : 22 Nisan 2016 11:38

OSMANLI PARKI AKŞAMLARI KARANLIĞA BÜRÜNÜYOR

OSMANLI PARKI AKŞAMLARI   KARANLIĞA BÜRÜNÜYOR
Osmanlı Parkı içerisinde bulunan spor parkurunda akşamları ışıkların büyük bir çoğunluğunun yanmaması spor yapan bayanlar için korku salıyor.

Alibeyköy Merkez mahallesinde bulunan ve Eyüp Belediyesine bağlı olan Osmanlı Parkı, mahalle sakinlerince yürüyüş parkurunda yürüyüşleriyle, hafta sonları ise yeşil alanında piknik etkinlikleriyle halkın rağbet ettiği bir yer olarak uzun zamandır kullanılmakta.

Bahsi geçen parkın içerisinde bir Spor kompleksinin de olması, çevre mahallelerden de sportif amaçlı faaliyetler açısında uğrak yeri.

Bir süredir; mahalle sakinlerinden haber merkezimize gelen şikâyetlerden biri de bu büyük parkın geceleri yeterince aydınlatılmaması. Parkın mevcut olarak içerisinde bulunan aydınlatma direklerinin dahi yanmadığı ve parktaki ailelerin, yürüyüşe çıkan bayanların kendilerini güvensiz hissettikleri ve parktan sorumlu olan EYÜP Belediyesi’nin defalarca beyaz masa merkezine şikâyette bulunmalarına karşın aydınlatma probleminin halen çözülebilmiş olmaması ise ayrı bir sorun teşkil ediyor.

Havaların ısınması ve Yaz aylarının başlamasıyla, Osmanlı Parkının içerisindeki yaklaşık 2 aydır bozuk olan aydınlatma direklerinin en kısa zamanda tamir edilerek, belli aralıklarla spor kompleksin de bulunan Özel Güvenlik görevlilerinin parkta devriye gezmesi ise mahalle sakinlerinin diğer bir talebi.

Aydınlatma direklerinin büyük bir çoğunluğu arızalı.Konulan elektrik aydınlatmaları da yetersiz olduğu spor yapan bayanlar tarafından ifadelendiriliyor.

 Haber Eyüp olarak mahalle sakinlerinin Osmanlı Parkında kendilerini daha güvende hissedecekleri bir park olmasını belediyenin sorumlularına buradan duyurmak isteriz.

Not: Osmanlı Parkı'nda yeterli sayıda oturma gruplarının olmaması da parkın diğer bir eksikliği olarak göze çarpıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.