GENEL Haber Girişi : 21 Eylül 2018 13:05

OTAKÇILAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

OTAKÇILAR ANADOLU  İMAM HATİP LİSESİNİ  ZİYARET ETTİ
Amasaya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken 2018-2019 eğitim öğretim yılı’nın başlaması ile beraber Eyüpsultan’da bulunan okulları ziyaret  etmeyi sürüdürüyor

Okul müdürleri, öğetmenler ve aile birliği yneticileri ile görüşen Amasaya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken okulların sorunları hakkında bilgiler alıyor.

Amasaya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken Eyüp Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

adef başkanı saim diken

Okul Müdürü  Rüştü Özker  tarafından karşılanan Amasaya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken okulda görev yapan öğretmenler ve aile birliği başkanı ile görüştü.

Eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler veren Okul Müdürü  Rüştü Özker  Eyüp Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin spordan sanat’a, kültürden bilime bir çok alanda başarılar kazandığını belirtti. Rüştü Özker  “ Okulumuz öğrencileri bir çok başarılara imza attı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Tübitak’ın ortaklaşa düzenlediği  Uluslararası Meb Robot Yarışmasında öğrencilerimiz Mini Sumo dalında 3. Oldu. Okulumuz diğer imam hatip liselerine örnek oluyor. Okulumzda öğrencilerimizin katıldığı bir çok sosyal kulüp var. Bu kulüpler sayesinde öğrencilerimiz derslerin dışında kendilerini fade etme şansı buluyorlar “ dedi.

saim diken otakçılar okul

Amasaya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken Eyüp Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin başarılarından mutluluk duyduğunu belirterek “ Okul ziyaretleri yapmamda ki amacım okullarımızın sorunlarını öğrenmek ve elimizden geldiğince sorunların çözümüne maddi manevi katkı sağlamaktır. Eyüp Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lises öğrencilerimizin başarılarında gurur duydum “ dedi.

saim diken rüştü özker

Amasaya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken okul aile birliğine bağışta bulunarak okuldan ayrıldı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.