GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ağustos 2017 11:09

ÖZSAHA İNŞAAT’DAN BAYRAM MESAJI

ÖZSAHA İNŞAAT’DAN BAYRAM MESAJI
Özsaha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Aras Kurban Bayramı kutlama mesajı yauınladı

Aras Mesajında; “Toplumumuzda sevgi, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı Kurban Bayramı kutlu olsun.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği müstesna günlerdendir. Bayramlar, milletçe kenetlenmenin, yardımlaşmanın her zaman en güzel vesilelerden biri olmuştur.

Ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğüne zarar vermek isteyenlere karşı dirayetle duran aziz milletimiz sayesinde Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçireceğiz.

Kurban Bayramı’nın manevi ikliminde daha da yoğunlaşacak, ülkemizde barış ve kardeşlik duygularının en güzel şekilde yaşanmasına vesile olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramını kutlar, bayramın ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesini dilerim.”

Sancar Aras

Özsaha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.