GENEL Haber Girişi : 22 Aralık 2016 11:01

Pazar gününe kadar İstanbul'da yağmur var

Pazar gününe kadar İstanbul'da yağmur var
Bugün öğle saatlerinden itibaren yağışların tekrar başlaması ve Pazar günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olması bekleniyor.

Soğuk hava, İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde sıcaklıkların, hissedilir derecelerde azalmasına ve kış havasının etkili olmasına neden oluyor.

Bugün öğle saatlerinden itibaren yağışların tekrardan başlaması ve Pazar günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olması bekleniyor.

İl genelinde yağmur şeklinde görülecek yağışlar nedeni ile herhangi bir olumsuzluk yaşanması beklenmezken baraj doluluk oranları artmaya devam edecek.

Dün sabah saatlerinden itibaren fırtına seviyesine (30-75km/s) ulaşan rüzgârın bugün de şiddetini koruyarak esmesi bekleniyor. Önümüzdeki iki gün boyunca açık deniz seferlerinde aksamalar yaşanabilir.

İstanbul’da hava sıcaklıklarının 26 Aralık’a kadar mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında, 27 Aralık ile 5 Ocak tarihleri arasında ise mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.