SPOR Haber Girişi : 16 Ağustos 2013 20:09

Pirinççi Köyü'ne Yeni Spor Alanı

Pirinççi Köyü'ne Yeni Spor Alanı
Pirinççi köyü sakinleri Eyüp Belediyesi ve Eyüp Kaymakamlığı işbirliği ile gerçekleştirilen halı sahası ve etkinlik alanına kavuştu.
Pirinççi köyü sakinleri Eyüp Belediyesi ve Eyüp Kaymakamlığı işbirliği ile gerçekleştirilen halı sahası ve etkinlik alanına kavuştu. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, açılış töreni öncesi köy sakinleri ile bir araya geldi. 
  
Başkan İsmail Kavuncu, köy meydanında vatandaşlarla sohbet ettikten sonra çocuklarla halı sahada biraraya geldi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediyesi'ne ve Başkan İsmail Kavuncu'ya katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan İsmail Kavuncu, "Gençlerimizin vakit geçirebileceği alanların oluşturulması çok önemli, hem spora hem de gençlerimizin eğitimine her zaman önem veriyoruz" dedi. 

Köy muhtarı Recep Yıldız, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'ya teşekkür plaketi verdi. Açılışın ardından Başkan köyün gençleriyle futbol oynadı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.