KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 10 Mart 2014 12:29

Remzi Aydın, Akşemsettin'de Sevgi Yürüyüşünde

Remzi Aydın, Akşemsettin'de Sevgi Yürüyüşünde
"Akşemsettin ve Yeşilpınar, Yerinde Dönüşümün Odak Noktası Oldu... "
Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, bir ayı aşkın süredir sürdürdüğü seçim çalışmalarına, bugün (9 Mart Pazar) Akşemsettin esnafını ziyaret ederek devam etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt ve partililerle birlikte Akşemsettinlilerle selamlaşan Remzi Aydın, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

Akşemsettin esnafının ilgisi karşısında çok mutlu olduğunu belirten Aydın, "Akşemsettin Mahallesi sakinleri ve esnafıyla biraraya geldik. Bize çok büyük teveccüh gösterdiler. Her daim ilgilerine ve sevgilerine layık olmaya çalışarak hizmet edeceğiz. Kısa sohbetlerimizde anladık ki, Ak Partili belediyelerin hizmetlerinden gayet memnunlar. Aynı hizmet çıtasını daha yükseklere çıkarma sözü verdik. Bize beklentilerini, sıkıntılarını, mahalleleri ile ilgili isteklerini ilettiler" dedi.

Akşemsettin ve Yeşilpınar'ın, değişim ve yerinde dönüşümün odak noktalarından biri haline geldiğini kaydeden Remzi Aydın şöyle konuştu: "Buraya özel sektörün devletimizin yaptığı yatırımlar ister istemez bölgede değişim ve dönüşüm sağlıyor. Bu da vatandaşlarımıza onların gayrımenkullerine, olumlu olarak yansıyor. Bu değişim ve dönüşüm hızlanarak devam edecek. Bölge önümüzdeki yıllarda aynen Göktürk, Kemerburgaz gibi gözde yerleşim yerlerinden olacak.."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.