GÜNDEM Haber Girişi : 03 Haziran 2017 14:34

REMZİ AYDIN ALİBEYKÖYLÜLERİ SEVİNDİREN ADIM

REMZİ AYDIN ALİBEYKÖYLÜLERİ SEVİNDİREN ADIM
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın haber sitemizin haberinden sonra Alibeyköy’de kesilmesi düşünülen ağaçlara sahip çıktı.

AĞAÇLAR KESİLMİYOR… PARK YAPILIYOR...


Haber sitemizde “ Alibeyköylüler İsyanda” haberi üzerine olay yerine giden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın olaya müdahil oldu ve ağaçların kesilmesini engeleyeceğini ifade etti.

Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosunun sinyalizasyon işleri yapacağı idda edilen şirket şantiye alanı açmak için Alibeyköy Deresi’nin yanındaki yirmi yıllık ağaçları keserek şantiye alanı açacağı idda edildilmesi Alibeyköyde vatandaşların tepkisini toplamıştı. Vatandaşların gazetemiz bürosuna gelerek olay ile ilgili verdikleri bilgiler doğrultusunda yaptığımız haber Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından da tepki ile karşılandı.

Ağaçların kesileceği yere giden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın vatandaşlara bu ağaçların kesilmeyeceğini  ve buranın park yapılması için İBB nezdinde girişimlerde bulunacağını ifade etti.

 

http://www.habereyup.com/gundem/alibeykoyluler-isyanda/8081

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.